Quiche sans pâte poireaux oignons


pioreaPour 4 personnes – 6 points par personne

  • Poireaux
  • Oignons
  • 80 grs farine
  • 1/2 cc levure 8
  • 3 œufs 
  • 60 grs gruyère 
  • 400 ml lait 
  • 2 petits suisses 0 % ou 100 grs fromage blanc à 0 % 
  • Sel et poivre


Faire cuire les oignons et les poireaux dans une poêle anti adhésive avec un fond d’eau et laisser réduire
Mélanger les autres ingrédients et ajouter le mélange oignons poireaux .
Mettre dans un plat à tarte anti adhésif ou en silicone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s