Boeuf sauce aux amandes (thermomix)


P1040061_1024x1024Pour 4 personnes, 10 points par personne

  • 6OO g de viande
  • 100 g d’amandes en poudre
  • 100 g de vin rouge
  • 50 g sauce soja
  • 350 g d’eau
  • 1 cc huile d’olive
  • 1 oignon
  • 2 gousses d’ail
  • sel poivre
  • piment

Mettre dans le bol l’oignon épluché coupé en morceaux et les gousses d’ail. 

Mixer 6 sec/ vit 4, ajouter l’huile et  programmer 5 min/ varoma/ vit 1.

Couper la viande en lanières, ajouter le fouet dans le bol ainsi que la viande.

 Programmer 5 min/ varoma/ sens inverse/ vit 1. 

Ajouter ensuite la sauce soja, la poudre d’amande, le vin, l’eau, le sel, le poivre, le piment doux.

Source Gabie

Faire cuire 25 min/ 100°/ sens inverse/ vit 1. .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s