Panga crevettes et lait de coco


pour-contre-poisson-pangaPour 4 personnes, 8 points par personne

  • 4 filets de panga
  • 300 g de crevettes roses décortiquées
  • 200 ml de lai de coco
  • coriandre
  • 1 échalote
  • Sel poivre

Éplucher et émincer finement l’échalotte

Faire revenir le poisson à la poele anti adhésive, réserver

Mettre à la place l’échalote et laisser fondre 5 mn

Remettre le poisson, les crevettes le lait de coco, le sel et le poivre, laisser mijoter 5 à 7 mn

Source Gabie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s