Brick au surimi


Surimi (Kani-Kamaboko)Pour 4 bricks, 4 points par brick

  • 4 feuilles de brick
  • 1 sachet de surimi rapé
  • 3 oeufs
  • 1 échalotte
  • persillade
  • set poivre
  • 2 cc d’huile d’olive

 

Eplucher et émincer très finement l’échalote

Dans une saladier, mélanger tous les ingrédients sauf la brick

Faire chauffer l’huile dans une poele

Façonner les bricks, en mettant le mélange à l’intérieur

Les mettre à dorer 2mn de chq choté

Source Gabie

Advertisements

One thought on “Brick au surimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s