Pudding tomates mozza


MozzarellaBufalaCampanaDOPAntichiSaporiPour 4 personnes, 4 points par personne

  • 80 g de pain sec
  • 1 boule de mozzarella
  • 1 oeuf
  • 2 yaourts
  • 1 petite boite de tomates pelées
  • Ail
  • Sel et poivre

Préchauffer le four TH 210

Couper le pain en petit morceaux, dans un saladier, ajouter les yaourt, bien mélanger, saler poivrer

Ajouter l’ail haché, mélanger avec l’oeuf.

Verser les tomates avec leur jus, les écraser et mélanger

Verser dans un moule, couper la mozzarella en lamelles, recouvrir le plat

Mettre au four 35 mn

Source Sagweste

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s