Crevettes épicées à la crème


h_4_ill_1174604_327b_crevetteDe chez Sagweste

pour 4 personnes, 5 points par personnes

  • 500gr de grosses crevettes avec queues decongelées
  • 20cl de crème liquide 12%
  • sel poivre
  • 1/2cc d’ail en poudre
  • 1/2cc de curcuma
  • 1/2cc de curry
  • 1cc d’huile d’olive

Chauffer l’huile d’olive dans un wok

Y faire revenir les crevettes 1mn

Ajouter les épices et bien tout enrober

Verser la crème, et laisser mijoter sur feu doux pendant 8mn

C’est prêt 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s