Financiers chocolat


chocolate bar sweet desseret sugar foodPour 12 financiers, 2 points par financier

Préparation: 15 min Cuisson: 15 min

  • 25g de poudre d’amandes
  • 25g de sucre glace
  • 25g de farine
  • 2g de levure
  • 2 blancs d’oeuf
  • 40g de beurre à 41%mg
  • 75g de chocolat noir
  • 75g de crème liquide 5%

 

Mélanger la poudre d’amande, la farine, la levure et le sucre.

Faire fondre le beurre, le chocolat et la crème, et les ajouter.

Battre les blancs en neige et les incorporer au mélange précédent.

Remplir les financiers

Mettre au four à 180° pendant 15 min


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s