St jacques aux carottes


coquillessaintjacquesPour 1 personne, 3 points :

  • 100 g de St jacques surgelées
  • 100g de carottes
  • 4 CS  de crème liquide 5%
  • sel, poivre, curry, ail

 

Faites revenir les noix de st jacques dans une poêle anti adhésivve, l’ail haché et le curry. Mélangez bien, ajoutez la crème et laissez cuire 10mn. Salez poivrez. Réservez. Epluchez et râpez les carottes, ajoutez les aux noix de st jacques. Répartissez dans 2 cocottes individuels et faites cuire au four 10mn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s