Gateau au chocolat


chocolate bar sweet desseret sugar foodPour 8 personnes, 4 points par personne

  • 1 CS de maizena
  • 4 oeufs
  • 3 CS lait écrémé
  • 5 CS noisette en poudre
  • 2 CS Fructose
  • 135 g chocolat noir
  • levure

 

 

Préchauffer le four à 180°

Séparer les blancs des jaunes

Faire fondre le chocolat

Fouetter les jaunes avec le fructoses, la maizena, le lait, la noisette, la levure, puis le chocolat fondu

Monter les blancs en neige, les incorporer au reste de la préparation.

Mettre dans un moule et faire cuire 25 à 30 mn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s