Gratin de chou fleur à la tomate


Cauliflower isolated on white backgroundPour 4 personnes, 4 points par personne

  • 1 chou fleur
  • 2 boite de pulple de tomate
  • 3 barquettes de 75g d’allumettes de jambon
  • 120 g de gruyère allégé
  • sel poivre noix de muscade
Mettre le chou fleur dans un plat à gratin
Mélanger la tomate, les allumettes de jambon, le sel le poivre et la noix de muscade et verser sur le chou fleur.
Mettre au four environ 40 minutes, sortir le plat, mettre le gruyère sur le gratin, puis remettre au four 5 minutes.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s