Croque à l’italienne


tomate-grappePour 3 personnes : 6 PP par personne

  • 3 petits pains ( les miens faisaient 30g chacun)
  • 4 tranches de jambon cru
  • 100g de mozzarella
  • Tomate, oignons
  • Poivre, origan

Préchauffer le four à 180°.

Couper les petits pains en deux. Disposer des lamelles de jambon sur chaque petit pain. Déposer deux rondelles de tomates et/ou d’oignons. Ajouter une ou deux tranches fines de mozzarella. Poivrer et parsemer d’origan.

Enfourner pour 5-10 minutes et déguster avec une salade !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s