Tarte au fromage


Pour 4 personnes, 6 points ????????????????par personne

Ingrédients :

– 4 feuilles de brick
– 3 oeufs entiers
– 100 g de gruyère râpé allégé
– 20 cl de crème semi épaisse
– 100 ml de lait écrémé
– Sel, poivre

Préparation :

Préchauffer le four à 175° C(th6).
Déposer sur un plat à tarte, 4 feuilles de brick superposées en prenant soin d’humidifier entre chaque feuille.
Dans un récipient, battre 3 oeufs entiers, ajouter le gruyère râpé, la crème, le lait. Saler, poivrer.
Mélanger et verser sur le fond de tarte.
Enfourner 45 mn. Servir chaud.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s